Hundförsäkringsbolag

Här har vi sammalt information om vilka försäkringsbolag som erbjuder hundförsäkring. När vi har jämfört det olika hundförsäkringsbolagen så är det fyra (4) försäkringsbolag som utmärker sig särskilt.

  • Ica Försäkring
  • Svedea hundförsäkring
  • Moderna Djurförsäkring
  • Bought By Many Djurförsäkring

Bought By Many hundförsäkringar

Bought By Many hundförsäkringar

Bought By Many är ett försäkringsbolag som har sitt ursprung från Storbritannien. Bolaget grundades 2012 till följd av ett växande missnöje av allt dyrare och krångligare försäkringsvillkor. Idag är bolaget ledande aktör för djurförsäkringar i Storbritannien med ett koncept som bygger på prismedvetenhet och tydliga villkor framtagna specifikt för hundägare som kattägare. Med tusentals nöjda […]

Svedea

Svedea

Svedea startas 2010 i Sverige och har sedan starten nischat sig på djurförsäkringar. Svedea har en väldigt hög nöjdhet i sin kundbas och är kända för ett prisvärt och flexibelt innehåll i försäkringen.

Folksam

Folksam

Folksam är en av Sveriges största försäkringsrådgivaren med över fyra miljoner försäkringskunder. De erbjuder hundförsäkring i tre olika nivåer: Bas, Mellan och Stor. Folksam är ett kooperativ vilket betyder att det är du som kund som är företag, detta innebär att du som tecknar en hundförsäkring via Folksam får vara med och dela på eventuell […]

ICA Försäkring

ICA Försäkring

ICA som bolag känner varenda svensk till. ICA är inte heller ny inom försäkringar, utan haft ett bra utbud under en längre tid. Dock är det relativt nya inom hundförsäkringar. Enligt dem själva: “Prisvärd försäkring för din hund med ett omfattande innehåll redan från grunden som är enkel att förstå och köpa.”

Skrolla till toppen